Manu Chao encapçala un Festival per la Dignitat a les naus del Poblenou

classic Clásica list Lista threaded En Árbol
1 mensaje Opciones
Responder | En Árbol
Abrir este mensaje con la vista en árbol
|

Manu Chao encapçala un Festival per la Dignitat a les naus del Poblenou

Ojos

Portada › Drets › Socials ›
Manu Chao encapçala un Festival per la Dignitat a les naus del Poblenou

    Drets
    Socials

REDACCIÓ DIRECTA / @LA_DIRECTA | 19/07/2013

El músic Manu Chao i altres artistes convidats i residents a les naus del carrer Puigcerdà participaran avui divendres i durant tot el cap de setmana en un festival d’Art per la Dignitat amb l’objectiu de reclamar alternatives al desallotjament d’aquest espai, previst per finals de mes.

A partir d’avui i durant tot el cap de setmana, artistes convidats i residents a les naus del carrer Puigcerdà 127 protagonitzaran un festival d’Art per la Dignitat, pocs dies abans del desallotjament d’aquest assentament, previst entre el 24 i el 31 de Juliol. Durant tres intensos dies –entre les 12 i les 23h– músics, pintors, realitzadors de documentals i altres artistes posaran les seves creacions al servei d’aquest col·lectiu integrat per més de 400 persones de les més diverses nacionalitats, les quals lluiten per un habitatge i treball dignes. La Teresa Forcades i l’Arcadi Oliveres visitaran les naus divendres a la tarda (18h) per traslladar-los la seva solidaritat. Manu Chao, el ‘plat fort’ del cartell, tocarà en algun moment del cap de setmana que, de moment, no s’ha fet públic.

Mentrestant, l’Assemblea Solidària amb els Assentaments continua intentant que les tres administracions –Ajuntament de Barcelona, Subdelegació de Govern i Generalitat– assumeixin compromisos concrets per donar sortida laboral, d’habitatge i pel que fa a la situació administrativa de les persones que, a final de mes, quedaran al carrer. De moment, una delegació de les entitats que integren l’Assemblea i habitants de la nau s’han reunit dues vegades en una setmana amb l’Ajuntament que, per ara, no ha creuat el llindar de les promeses. També s'ha trobat un cop amb la Subdelegació de Govern, que s’ha mostrat oberta a cercar solucions administratives per a les persones sense papers que seran desnonades a finals de mes. El dilluns vinent està prevista la reunió amb la Generalitat.

http://directa.cat/noticia/manu-chao-encapcala-un-festival-dignitat-les-naus-del-poblenou